avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul, acte necesare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul, acte necesare

buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pot intenta divort doar cu buletinul ,certificatul de casatorie fiind la sot ,el nu este deacord cu divortul.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:25, 6 Iunie 2014
Da. Divorțul de declară prin cerere de desfacere a căsătoriei. :) Solicitați în cerere să depună el certificatul de căsătorie la dosar, între altele puteți atașa alte dovezi privind existența căsătoriei.
Scoateti duplicat dupa certificat si apoi depuneti divortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare divort! sorinlazar02 sorinlazar02 Un dosar de divort ramas in suspendare in 2008 ...reluat apoi (perimare) primul termen fiind in 28 august 2009 este posibil sa urmeze o procedura accelerata ... (vezi toată discuția)
Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)
Cerere divort bhmarianai@yahoo.com bhmarianai@yahoo.com Suntem stabiliti in strainatate de aproape trei ani si astazi cu stupoare am aflat ca la adresa parintilor mei am primit citatie pentru divort. Sotul meu ... (vezi toată discuția)