avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract civil de prestari servicii(economist)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract civil de prestari servicii(economist)

Buna seara. Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema: sunt economist si angajat la o companie. Vreau sa stiu daca o alta firma imi poate face contract civil de prestari servicii pentru a beneficia de anumite servicii ale mele si ce articole lege reglementeaza acest contract. Multumesc
da, se poate, iar baza legala o puteti gasi si in Legea nr. 571/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte conventie civila pentru asociatii de proprietari Steav Steav Sunt presedinte Asociatie de proprietari si vreau sa fac contract cu un cenzor . Cenzorul este economist - functionar public inspector ( are contract de munca ... (vezi toată discuția)
Contract peste un alt contract adebian adebian Buna ziua, Am urmatoarea problema, administratorul companiei X semneaza un contract de prestarii servicii cu compania Y pentru o perioada de 2 ani. La ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenire din cic kammy13 kammy13 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire. In luna septembrie se va termina concediul de ingrijire copil pana la implinirea varstei de 2 ani. ... (vezi toată discuția)