avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare Domeniu internet la Osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare Domeniu internet la Osim

Buna!
Am doua domenii de internet inregistrat la ROTLD, sa le spunem Exemplu-Locatie.ro si ExemluLocatie.ro Domeniile sunt folosite, cu mai mult sau mai mare succes, si intr-o zi se trezeste un nene ca vrea sa inregistreze domeniu Exemplu Locatie la OSIM poate?
Stiu ca ar fi trebui sa inregistrez domeniu si la osim dar... profesia ( student), nu ma prea ajuta.
Cel mai recent răspuns: Mioara Radulescu , Consultant proprietate industriala 12:20, 7 Iunie 2014
Numele de domeniu nu se poate inregistra la OSIM. Totusi, partea care este inainte de .ro poate fi inregistrat ca marca. Daca domeniul Dvs este folosit cu succes, este bine sa inregistrati ca marca la OSIM varianta:

ExempluLocatie

Daca nu inregistrati Dvs., aceasta marca poate fi inregistrata de o alta persoana. Ce se va intampla dupa aceasta inregistrare.... notificari.....poate un proces.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2014
Mioara Radulescu, Consultant proprietate industriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu neinregistrat la osim, care sunt consecintele? Del126 Del126 Buna! Am doua domenii de internet inregistrat la ROTLD, sa le spunem [b]Exemplu-Locatie.ro[/b] si [b]ExemluLocatie.ro[/b] Domeniile sunt folosite, cu mai mult ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu actiune in justitie... Tirlea Andrei Tirlea Andrei Buna seara, Intr-o zi m-am hotarat sa-mi construiesc un website. Ma decid in ceea ce priveste numele acestuia si cumpar un domeniu. Sa zicem: www.carnat.ro ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)