avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prima nastere - salariu mediu pe unitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prima nastere - salariu mediu pe unitate

La primii 2 copii am beneficiat de aceasta prima. Acum, la al 3-lea, mi s-a spus ca nu se mai poate acorda pt ca sunt CIC (avand deci CM suspendat) pt concediu cu al 2-lea copil, timp in care s-a nascut al 3-lea. Asa este? Sau este un act de rea vointa?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 6 Iunie 2014
1. Va adresati ITM din judetul unde este inregistrat angajatorul.

2. Daca punctul de lucru este inregistrat separat la ITM din judetul in care activeaza atunci va adresati ITM din acest judet.
Va puteti adresa direct ITM-ului unde exista punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se acorda banii pentru nasterea copilului de la locul de munca ParaschivFlori ParaschivFlori In ce conditii se mai pot acorda acea prima de la locul de munca pentru nasterea copilului? am inteles de la mai multe prietene care lucreaza in locuri de ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu pe unitate alessandra2 alessandra2 Buna ziua! Va deranjez cu privire la urmatoare situatie: 1) Am nascut in 2009 pe vremea cand CCMNN era in vigoare. Nu am facut cerere pentru salariul mediu pe ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate ival ival Buna ziua, am o intrebare sau mai bine zis as vrea sa stiu ce sa fac intr-o problema. Am doi copii: o fata nascuta in august 2009 si un baietel nascut in iulie ... (vezi toată discuția)