avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este normal sa fie target pentru amenzi?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este normal sa fie target pentru amenzi?

Sc merge in pierdere de 6 luni avand 5 angajati mi sa explicat de cei de la anaf ca- au target pt amenzi este in romania pacat ca mergem inapoi mai siplu inchidem sc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 7 Iunie 2014
Eu una nu inteleg care e problema: v-ati luat amenda? vi s-a sugerat sa inchedeti firma? Sau care e problema dvs.?
Am luat amenda 8000 ron sa achitat 24 ore jumatate si firma este obligata sa inchida activitatea timp de 3 luni sau facand contestatie putem reloa activitate pana se va da un raspuns
Nu cred ca exista reglementat intr-un act normativ un target pentru amenzi.

Puteti contesta in instanta sanctiunile primite.
Macar puteti achita jumatate. Eu nici sansa asta nu am avut-o. A trebuit sa achit tot.
Am fost la anaf si ei au zis orice amenda se poate achita jumatate din suma in 24 ore comform verso proces verbal.

Intrebare sa fac contestatie sa ma judec cu ei 2-3ani cu avocat....sau inchid 3 luni?

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Amenda platita la posta in 48 h, anaf refuza sa o ia in considerare CityFinancial CityFinancial Buna , ma ajuta si pe mine va rog in urm. probl. Am primit anul trecut ( pe persoana juridica) 2 amenzi de circulatie pe care le-am platit la posta in 48 de ... (vezi toată discuția)
Cum pot solutiona o amenda imputata de anaf, desi a fost achitata? ContentWriter ContentWriter Buna seara, Reprezint un SRL. In luna august, societatea a fost amendata de Politia Romana pentru nerespectarea prevederilor legii 333/2003 privind paza ... (vezi toată discuția)
Ce lege m-ar putea ajuta sa castig o contestatie la o somatie de plata petrica.yari petrica.yari Am luat o amenda sambata de la inspectori anaf de o mie lei in 48 ore sau 10 mii lei daca nu achit in 48 ore de 10 ori mai mult. Nu am stiut ca cele 48 de ore ... (vezi toată discuția)