avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este normal sa fie target pentru amenzi?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este normal sa fie target pentru amenzi?

Sc merge in pierdere de 6 luni avand 5 angajati mi sa explicat de cei de la anaf ca- au target pt amenzi este in romania pacat ca mergem inapoi mai siplu inchidem sc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 7 Iunie 2014
Daca faceti constestatie va exista posibilitatea sa si castigati litigiul .

Puteti promova contestatia cu sau fara avocat.
Va multumesc contestatia se poate pune la anaf sau obligatoriu in instanță
Contestatia se depune la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda platita la posta in 48 h, anaf refuza sa o ia in considerare CityFinancial CityFinancial Buna , ma ajuta si pe mine va rog in urm. probl. Am primit anul trecut ( pe persoana juridica) 2 amenzi de circulatie pe care le-am platit la posta in 48 de ... (vezi toată discuția)
Cum pot solutiona o amenda imputata de anaf, desi a fost achitata? ContentWriter ContentWriter Buna seara, Reprezint un SRL. In luna august, societatea a fost amendata de Politia Romana pentru nerespectarea prevederilor legii 333/2003 privind paza ... (vezi toată discuția)
Ce lege m-ar putea ajuta sa castig o contestatie la o somatie de plata petrica.yari petrica.yari Am luat o amenda sambata de la inspectori anaf de o mie lei in 48 ore sau 10 mii lei daca nu achit in 48 ore de 10 ori mai mult. Nu am stiut ca cele 48 de ore ... (vezi toată discuția)