avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru- cerere de reexaminare- nelamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru- cerere de reexaminare- nelamurire

Am depus o cerere de reexaminare taxa de timbru Dupa ce am depus-o am achitat taxa de timbru Solutia este urmatoarea Respinge ca neîntemeiata cererea de reexaminare. Definitiva. Pronunţată în şedinţă publică azi, 05.06.2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 05.06.2014
Se continua judecarea sau nu
evident, daca ati timbrat se continua judecata. a fost respinsa cererea de reexaminare a taxei de timbru - atat.
Va multumesc mult
Judecata continua, partea trebuind sa respecte cele dispuse de instanta, in speta - cel mai probabil - timbrarea corespunzatoare a cererii. Daca cererea nu se timbreaza va fi anulata ca netimbrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva in aceasta situatie ? ContSters382135 ContSters382135 S-a formulat o cerere de ajutor public judiciar in vederea esalonarii platii unei taxe de timbru pe valoare . Cererea a fost respinsa ca neintemeiata , cu ... (vezi toată discuția)
Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru adrianef adrianef Se poate respinge o actiune pe motiv ca este netimbrata sau insuficient timbrata sau judecatorul da un termen pentru a se timbra actiunea? (vezi toată discuția)