avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare iesire minor din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare iesire minor din tara

Buna seara, va rog sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru ca fiica mea in varsta de 13 ani sa iasa din tara pentru a participa la un campionat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 23:30, 7 Iunie 2014
Aveti nevoie de pasaport pt copil iar in situatia in care sunteti divortata este necesara si hotararea de divort legalizata cu mentiunea defintiva si irevocabila
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2014
Tifi Laura, Consilier juridic
O sa va las cateva adrese de la Politia de Frontiera pentru a va documenta dvs. mai bine. (sunt multe lucruri de spus, acolo aveti totul spus cum trebuie):

[ link extern ]
[ link extern ]

Puteti gasiti mai multe si pe site-ul lor, pagina "Intrebari Frecvente".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare milica 222 milica 222 buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine am terminat un recurs cu tatal copilului meu si am castigat eu incredintarea minorului astept hotararea definitiva ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec in italia cu minorul daniela_alfa daniela_alfa buna ziua...fiica mea e divortata si are in ingrijire un copil minor de aproape 3 ani, eu lucrez in italia si m-ar interesa ce documente ar trebui sa aiba ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere minor la iesirea din tara alexa_sidorencu alexa_sidorencu Am obtinut suplinirea consimtamantului la trecerea frontierei,am pasaport pt minor,problema este ca tatal copilului a scos un duplicat al certificatului de ... (vezi toată discuția)