avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

in urma neachitarii unor datorii catre Raiffeisen,am primit acasa o somatie prin care mi se cere ca in termen de o zi sa achit datoria de 35000 ron,sau in cazul in care nu respect somatia,,vom proceda la continuarea executarii silite,in oricare dintre formele prevazute de lege".va rog sa-mi spuneti la ce sa ma astept,sau ce ar trebui sa fac,pentru a-mi re-esalona datoria.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tifi Laura , Consilier juridic 11:03, 8 Iunie 2014
In primul rand ar trebui sa discutati cu banca.
In functie de informatiile primite puteti incerca cu ei o reesalonare a creditului
Somatia primita este din partea unui executor judecatoresc? Esta insotita sau se face referire in cuprinsul ei la o eventuala incheiere de incuviintare a executarii silite din partea unei instante judecatoresti?
Faceti un angajament de plata pe care il depuneti la dosrul de executare. Executorul va lua legatura cu creditoarea si daca aceasta este de acord cu esalonarea platii se a proceda ca atare. Prin expresia ,,vom proceda la continuarea executarii silite in oricare dintre formele prevazute de lege'' se intelege faptul ca daca nu va veti conforma platii, excutorul va infiinta poprire asupra conturilor detinute la institutiile bancare si asupra salariului si mai mult decat atat va face demersurile pentru vinderea la licitatie a unui imobil pe care-l aveti in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)