avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pfa fiscalizare case de marcat second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pfa fiscalizare case de marcat second hand

Buna ziua ! Am achizitionat o casa de marcat de pe net , la mana a 2 a , fara documente .
Pot sa o fiscalizez ? Cum procedez ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:03, 8 Iunie 2014
Chemati sau mergeti la un service autorizat de fisc in acest sens si faceti un contract cu ei, apoi totul devine roz daca au pe stoc sau la comanda memorii de tipul celei din casa dvs. de marcat luata la mana a 2-a de pe net, daca nu au acele memorii ... :( o trimiteti ramburs pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct lucru si deschidere aurelian55 aurelian55 buna ziua ! doresc sa inchid un punct de lucru si sa deschid altul in alta locatie.ma intereseaza ce demersuri trebuiesc facute cu casa de marcat,fiscalizare ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat fiscala liviu f liviu f Buna ziua. Acum vreo cinci ani am oprit activitatea firmei mele la un punct de lucru (am inchiriat spatiul). Atunci am luat casa de marcat si am ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat srl ALEXAPOE ALEXAPOE Am in folosinta o casa de marcat, care are deja memoria fiscala plina si trebuie sa o descarc la adm financiara. Pentru ca nu am documentele necesare, doresc ... (vezi toată discuția)