avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pastrarea numelui dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pastrarea numelui dupa divort

Cumnatul meu intentat actiune de divort inca nu s-a primit citatia la tribunal, au fost doar la mediator deocamdata. Sora mea vrea sa-si pastreze numele dobandit dupa casatorie deoarece are un copil de 4 ani si are un PF deschis pe numele asta de 7 ani.. Ce sanse are? Sotul nu este deacord cu pastrarea numelui.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anca78scr , utilizator 09:58, 10 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrarea numelui dupa divort Krista19825 Krista19825 Buna ziua, Sunt in proces de divort si doresc sa raman cu numele dobandit dupa casatorie. Solicit acest lucru avand in vedere ca sunt educatoare si ... (vezi toată discuția)
Divort sakhal sakhal Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Problema este in felul urmator< Doamna si Domnu Popescu hotarasc sa divorteze,insa Domnu ... (vezi toată discuția)
Pastrare nume dupa divort mami76 mami76 Buna ziua, am divortat acum o saptamana, eu am fost reclamanta, sotul nu s-a prezentat la nici o infatisare. A fost decizia lui. La sfarsit judecatoarea a ... (vezi toată discuția)