problema cu vecinul de dedesupt, eu stau la etaj 2 el la 1, mereu are ceva de obiectat, noi nu il bagam in seama si mai mult nici macar salut, ne urmareste la usa , pe geam , ne pandeste cand venim de la servici deschide usa , daca suna la interfon la noi ei deschid usa, ne urmaresc tot timpul si acum ultima gaselnita pt ca nu e bagat in seama , m-a vazut pe mine ca sterg pervaz la balcon si i s-a nazarit ca i-am otravit florile si i-au murit florile din ghiveci , cum pot eu de la etaj 2 sa-i otravesc florile ? colac peste pupaza acum spuna ca ne da in judecata ca i-au murit florile din jardiniera. ce poate sa faca? ce fac eu ? sa ma cert? nu se merita , din cate stiu a cam fost internat intr-un spital de boli psihice si are si dovezi-carnet din acela de nenormal .
Nu faceti nimic... incercati sa il evitati in continuare. Asa se intampla cand locuiti la bloc, trebuie sa acceptati sa convietuiti cu alte persoane, caractere si gandiri total diferite.
Daca se ajunge la jigniri, amenintari sau alte lucruri mult mai grave, anuntati politia.
aaaa din contra ei m-au jignit si am tacut am zis ca e cu probleme si sa nu il bag in seama dar acum chiar nu stiu cum sa procedez, nu am avut niciodata probleme cu legea si un vecin sa i se nazare asa o tampenie .... pe ce motive poate sa ma dea in judecata ? ca i s-au ofilit florile? poatew sa faca asta? e caz de dus in judecata ca sa zic asa?