avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme cu vecinii

problema cu vecinul de dedesupt, eu stau la etaj 2 el la 1, mereu are ceva de obiectat, noi nu il bagam in seama si mai mult nici macar salut, ne urmareste la usa , pe geam , ne pandeste cand venim de la servici deschide usa , daca suna la interfon la noi ei deschid usa, ne urmaresc tot timpul si acum ultima gaselnita pt ca nu e bagat in seama , m-a vazut pe mine ca sterg pervaz la balcon si i s-a nazarit ca i-am otravit florile si i-au murit florile din ghiveci , cum pot eu de la etaj 2 sa-i otravesc florile ? colac peste pupaza acum spuna ca ne da in judecata ca i-au murit florile din jardiniera. ce poate sa faca? ce fac eu ? sa ma cert? nu se merita , din cate stiu a cam fost internat intr-un spital de boli psihice si are si dovezi-carnet din acela de nenormal .
Cel mai recent răspuns: feliciaion , utilizator 12:27, 10 Iunie 2014
Nu faceti nimic... incercati sa il evitati in continuare. Asa se intampla cand locuiti la bloc, trebuie sa acceptati sa convietuiti cu alte persoane, caractere si gandiri total diferite.
Daca se ajunge la jigniri, amenintari sau alte lucruri mult mai grave, anuntati politia.
aaaa din contra ei m-au jignit si am tacut am zis ca e cu probleme si sa nu il bag in seama dar acum chiar nu stiu cum sa procedez, nu am avut niciodata probleme cu legea si un vecin sa i se nazare asa o tampenie .... pe ce motive poate sa ma dea in judecata ? ca i s-au ofilit florile? poatew sa faca asta? e caz de dus in judecata ca sa zic asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fereastra bucătăriei în balconul apartamentului vecin giulia1973 giulia1973 Bloc construit în anii 60. Fereastra (dubla) de la bucătăria mea dă în balconul vecinului. Balconul vecinului are aprox. 6 metri lungime, într-o parte ... (vezi toată discuția)
Blocare cale evacuare superioara Ullises Ullises Unde ma adresez pentru rezolvarea situației? Locuiesc la etajul 7 al unui bloc de locuințe cu 8 etaje. Vecinul de la etajul 8 a blocat pur si simplu cu o ... (vezi toată discuția)
Geamuri deschise in permanenta pe scara. exista vreo reglementare ... DanRo DanRo Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo reglementare sau vreo metoda legala prin care sa determin un vecin sa nu mai deschida geamurile de la ... (vezi toată discuția)