avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care ar putea fi motivul pentru care dosar nu mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care ar putea fi motivul pentru care dosar nu mai apare pe site-ul judecatoriei?

Am contestat mai multe amenzi si unul din dosare a avut un termen de infatisare si acum nu mai apare pe site. Celelalte 2 dosare apar, acesta nu mai apare. Imi poate spune cineva care ar putea fi cauzele ?
Cel mai recent răspuns: AnonimXYZ , utilizator 13:11, 10 Iunie 2014
Cel putin momentan nu mai apare.
probleme cu portalul instantelor de judecata?
Este , puteti, sterge subiectul, nu l-am cautat eu bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie judecata larisaa larisaa este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie? firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ... (vezi toată discuția)
Ultima surpriza in "divort complicat" ionut c ionut c Scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am avut probleme cu internetul ! Acum,cand s-a rezolvat ,am dat de alta surpriza executata de judecatoria calarasi-- ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarului dosarului de judecata depus la tribunal?? Miki.P Miki.P In octombrie anul trecut am depus actele pentru intocmirea dosarului de judecata in vederea anularii unei amenzi. Singurul \"document\" care mai trebuia ... (vezi toată discuția)