avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act donare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act donare

buna ziua...am o proprietate in care am construit o casa , in aceeasi incinta este situata si casa batraneasca...intrebarea mea e daca pot trece acea locuinta pe numele fratelui sau parintilor mei printr-un act de donare ...daca da atunci ce ar trebui sa fac si cat m-ar costa???daca nu atunci cum as putea face asta mai avantajos din punct de vedere financiar......
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 16:28, 10 Iunie 2014
mergeti la un notar. acolo gasiti rezolvarea prin actul de donatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare/donatie teren stefan_ruxandra stefan_ruxandra va deranjez cu urmatoarea problema: acum vreo 10 ani parintii mei au achizitionat un teren de 4400 mp. pe terenul respectiv eu cu sotul meu am construit o casa ... (vezi toată discuția)
Donatie ? MikuVesel MikuVesel Parinti mei au un apartament cu 3 camere si o garsoniera ...apartamentul vor sa mi-l doneze mie . ce pot face sa ma asigur ca actul de donatie devine ... (vezi toată discuția)
Proprietarii casei Corina271 Corina271 Am si eu o nelamurire. Eu port numele sotului si mama mea vrea sa faca acte pe casa.Cum trebuie sa procedam? Trebuie sa-l treaca si pe sotul meu in actul de ... (vezi toată discuția)