Dragi colegi, cu scuzele de rigoare ca nu sunt maestra in "executare", va rog respectuos sa-mi spuneti:
1. exista vreo modalitate de a contesta licitatia propriu-zisa si daca da, care este procedura (in afara de contestatia la executare si suspendarea acesteia)? Sa contest licitatia in sine.
2. care sunt sanctiunile aplicabile celui care a castigat licitatia si nu si-a indeplinit obligatia de plata in termen? Concret, ce inseamna "este raspunzator de scaderea preţului obţinut la a doua vânzare"?
Vorbim de o executare mobiliara pe vechiul cod.
Va multumesc anticipat!
Licitatia se finalizeaza cu incheierea unui proces verbal ce poate fi contestat in 15 zile. Daca aveti motive formulati contestatie la executare si atacati PV de licitatie , alta cale nu exista,.
Daca cel care a castigat licitatia nu achita in termen diferenta de pret , se va anula licitatia si se va relua procedura, licitatorul pierzand cautiunea.
Restituire cautiune
andrei8
Am initiat contestatie la executare .Am facut o cerere de suspendare provizorie a executarii , la care am achitat cautiunea de 10%, care mi s-a respins din ... (vezi toată discuția)