avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societate Comerciala ,,ACTIVA,, Cu sediul social ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societate Comerciala ,,ACTIVA,, Cu sediul social expirat conform O.N.Registrul ComertuluiC

Astazi am fost la Registrul Comertului Bucuresti pentru informatii privind o firma care are datorii catre mine. Am primit informatiile si am constatat ca firma apare cu sediul la o anumita adresa dar...Sediul este expirat.... Am fost la accea adresa si am constata ca in acel apartament unde isi avea sediul firma respectiva.,atualmente locuiesc niste tineri care habar nu aveau de firma cautata de mine.Arat ca mai au si puncte de lucru in aceiasi situatie. Arat ca mai au punte de lucru pe care eu le stiu dar nu sunt inrehistrate la Registrul Comertului. Eu doresc a le face,, Notificare-Hotarare Judecatoreasca -Sentinta Civila definitiva,, privind recuperare drepturi salariale... Nu stiu unde sa o trimit ! Nu stiu ce sa fac ? Sa trimit prin posta catre sediul Social ce apare la Registrul Comertului ? Catre Punctele de lucru ? Ce se poate intampla daca aceasta firma are sediul social expirat ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters241026 , utilizator 19:00, 10 Iunie 2014
Luati un extras de informare de la RC si trimiteti scrisoarea pe adresa de domiciliu a Administratorului.
Daca sediul social este expirat, puteti cere dizolvarea societatii
Am fost la Registrul comertului Bucuresti am luat toate datele necesare. Am constatat ca sediul social este expirat de 1 an si 3 luni. Am fost la adresa unde se scrie ca are sediul social. La accea adresa locuiesc cu chirie niste tineri care Habar nu aveau ca acolo este sediul social al unei firme. Eu am o hotarare judecatoreasca definitiva data de Tribunalul Bucuresti,prin care am de recuperat suma de 12400 lei= 124 mil.vechi. Pe mine ma intereseaza sa-mi recuperez bani.. si nu stiu cum ???? Daca cer lichidarea societatii ??? mai pot recupera ceva ?
Cu stima,
A.B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verific daca la adrresa mea are sediu social vreo firma georgianmusat georgianmusat Buna ziua de curand am cumparat un apartament si fostul proprietar avea o firma cum as putea verifica daca sediul social al firmei mai cumva este pe adresa ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc- in cat timp poate recupera drepturile salariale catigate in instanta-hotarare definitiva?siutatie deosebita ! ContSters241026 ContSters241026 Am o hotarare judecatoresca,,Sentinta Civila,, definitiva in care tribunalul scrie clar ca am de primit suma de 8000 lei, drepturi salari si concediu de ... (vezi toată discuția)
Sunt in imposibilitatea de a-mi recupera drepturile salariale,in urma unei hotarari judecatoresti definitive telecomanda telecomanda Am o sentinta civila,definitiva si executorie Drepturi salarii si concediu de odihna neplatit. Instanta a hotarat ca fostul angajator trebuie sa-mi platesca ... (vezi toată discuția)