avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum verific daca la adrresa mea are sediu social vreo ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum verific daca la adrresa mea are sediu social vreo firma

Buna ziua
de curand am cumparat un apartament si fostul proprietar avea o firma
cum as putea verifica daca sediul social al firmei mai cumva este pe adresa asta?
ma afecteaza cu ceva daca este ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 18:46, 31 Mai 2015
Depuneti o cerere de informatii la RC pentru a vi se stipula ce firme au sediul social/punt de lucru la adresa postala indicata.
Pe site mfinanțe informații firme puneți numele firmei și o să vă apară sediul social al firmei respective.
Desigur, puteți face o informare la registrul comerțului , care costă timp și bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat, sediu social firma mariuslm mariuslm Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, direct de la constructor. Dupa cateva saptamani de la mutare am gasit cutia postala sparta si yala de ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala ,,activa,, cu sediul social expirat conform o.n.registrul comertuluic ContSters241026 ContSters241026 Astazi am fost la Registrul Comertului Bucuresti pentru informatii privind o firma care are datorii catre mine. Am primit informatiile si am constatat ca firma ... (vezi toată discuția)
Cum radiez sediul social al unui srl? Mirabilis Mirabilis Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an un apartament ce figura ca sediu social al unei firme in care fostii proprietari erau asociati. Acestia s-au retras ... (vezi toată discuția)