avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe in limba engleza?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe in limba engleza?

Intr-o proces de contestare a unui sanctiuni, pot aduce probe scrise in limbi de circulatie internationala (in fapt, in engleza). Acestea trebuie traduse legalizat sau care este procedura?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 12:56, 11 Iunie 2014
Se pot aduce astfel de inscrisurui , insa , intr-adevar, vor trebui sa fie traduse si legalizate.
freeelis a scris:

Se pot aduce astfel de inscrisurui , insa , intr-adevar, vor trebui sa fie traduse si legalizate.


Traduse si legalizate inseamna traduse legalizat, nu? Adica neaparat la un centru de traduceri legalizate, nu traduse de mine, gen. Este necesar ca legalizarile sa existe si in perioada de documentare, atunci cand le trimit avocatului?
traduse și legalizate înseamnă traduse de un traducător autorizat și legalizate de un notar. nu există centre de traduceri legalizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea, în instanþã, a traducerii legalizate a înscrisurilor redactate într-o limbã strãinã ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua, In dosarele care le-am avut/le am pe rolul instantei, am folosit mailuri, declaratii de venit traduse din lb engleza in lb romana de catre un ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Clarificarea traducerii legalizate Samsim Samsim Buna seara, Mi s-au cerut la admitere la faculate diplomele de liceu obtinute in strainatate copii legalizate ale actelor in limba oficiala a tarii in care ... (vezi toată discuția)