avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare Autorizatie de constructie

Buna ziua,

Am depus actele la Primaria Sectorului 5 pentru elibereare autorizatiei de constructie, dosarul are toate actele in regula si taxele platite. Dosarul este depus in data de 25.04.2014, iar conf. legi termenul de eliberare este de 30 de zile.
Intrebarea mea este cum sa procedez pentru o obtine actul. Caror instituti ale statului ma pot adresa? OPC, ISC etc? Ca o vreau anul asta nu peste 5-6 ani

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 16:40, 11 Iunie 2014
daca nu ati primit raspuns pana acum, adresati-va tot in scris la primarie cu o sesizare. Daca nu se solutioneaza aveti varianta unei chemari in judecata la instanta de contencios administrav (Lege nr. 554/2004)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie de constructie alinebarbu2 alinebarbu2 Primaria sect 1 a emis o autorizatie de constructie pt o cladire ce va fi construita pe hotar si care incalca flagrant mai multe norme de urbanism.(cladirea se ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre un spatiu de locuit si o fabrica costelcostel costelcostel salut care este distanta legala intre o locuita(casa) si o fabrica (este construita recent la 1 m de proprietatea mea este legal? multumesc (vezi toată discuția)
Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul ... Alex.george90 Alex.george90 Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul meu sau autorizatie de constructie. Am notificat ISC si primaria, dar din pacate nu am ... (vezi toată discuția)