avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou credite

Buna ziua! Am un credit de nevoi personale la AlphaBank de 2000 ron. Acum mai am doar 700 de achitat insa am ramas in urma rau cu plata. Am 1 an de cand nu am mai platit. Vreau sa achit toata suma acum, insa e posibil sa ies cumva din Biroul de credite? Am nevoie la anul sa fiu coplatitor pt un credit Prima casa, si sigur nu o sa ma accepte daca sunt in baza de date...
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 11:34, 15 Iunie 2014
Daca n-ati mai platit de un an, cred ca aveti de plata 3000 de lei, nu 700. Interesati-va la banca.
Nu veti iesi din biroul de credite decat la 4 ani de la data platii.
700 am, am intrebat. Credeam ca e vreo posibilitate sa scap mai repede daca duc dovada platii...
Doar banca va poate ajuta sa iesiti din BC, inaintand dovada platii. Daca ati discutat cu ei si aveti o intelegere, mentionati si asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii gratuite biroul de credit Mihaela Cazacu Mihaela Cazacu Pentru a afla informatii referitoare la propria persoana din Biroul de Credit, exista mai multe posibilitati, cum ar fi: Solicitare de verificare la Biroul ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Coplatitor credit c1pr1an4u c1pr1an4u Buna ziua , acum 4 ani am semnat un contract ca, coplatitor. Imprumutatul a platit timp de 2 ani dupa care nu a mai platit deloc. Mai exista si a 3-a persoana ... (vezi toată discuția)