Buna ziua
Am lucrat 17 ani pentru o editura, din care 15 cu carte de munca si 2 cu contract de drepturi de autor (specific ca practic am lucrat in aceleasi conditii si cu acelasi program). In februarie, firma a intrat in insolventa si nu ne-a platit salariul pe luna respectiva. In mai am plecat de la ei, pe cale amiabila, si mi s-a spus ca-mi voi recupera salariul. Acum am inteles ca s-a facut o lista cu salariatii, dar au fost pusi sa semneze doar cu cei carte de munca, cei cu drepturi de autor, nu. Ce sanse sa-mi recuperez si eu banii si ce-ar trebui sa fac pentru asta (daca sunt anumiti pasi sau intru automat la masa credala)?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
O zi buna
Asta inseamna ca trebuie sa merg la firma si sa le cer sa ma inscrie in masa credala, asa cum au facut cu colegii angajati cu carte de munca. In caz contrar, nu-mi primesc de la sine banii?
Multumesc
Vedeti acest articol :
Aveti de recuperat bani de la o societate intrata in insolventa? Nu uitati sa va inscrieti la masa credala!
Citeste mai mult pe: [ link extern ]
Situatie
dumitrumarian1
Buna ziua. Am lucrat 3 luni la o firma care a \"uitat\" sa-mi intocmeasca un contract de munca si Decizie de incetare,acum un an, si sunt in proces cu ei si se ... (vezi toată discuția)
Intrebare
aleluta
Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)