avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare

Buna ziua, Am un dosar de executare cu ipoteca. M-am inteles cu executorul si am platit esalonat , iar acum doresc sa achit restul de plata pentru a inchide dosarul iar executorul mi-a zis ca a luat legatura cu banca si ca in afara de ce scrie in dosarul de executare as mai avea de plata inca foarte multi bani. M-ar interesa sa stiu , daca am achitat tot ce scrie in dosaruil de executare cum ma poate obliga sa platesc in plus o alta suma ? Spun ca suma reprezinta penalizari ceva de genul acesta , suma care insa nu era trecuta in dosar. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: caradis , utilizator 20:59, 11 Iunie 2014
Legal ,aveti obligatia sa achitati suma dispusa de instanta de judecata la cererea creditorului
Da, fata de suma din titlul executoriu, mai aveti penalitati de plata. Daca va uitati pe somatia suma datorata la acea data era aceea inscrisa.
Nu vreti sa platiti, faceti contestatie la executare privind intinderea executarii, probabil c-o sa pierdeti daca penalitatile sunt calculate corect, cf contractului de credit.
am platit exact toate sumele inscrise in procesul verbal de executare silita. o alta suma nu era scrisa acolo ca reprezentand penalitati sau altceva. Creditul trebuia sa se incheie in 2017 eu l-am achitat acum inclusiv cheltuieli de executare , ce penalizari mai trebuie sa platesc? Si de ce nu mi le-au adus la cunostinta de la inceput? Ca sume ma refer nu trebuiau consemnate undeva sa iau si eu cunostinta de ele?
Posibil ca au fost calculate penalitati de creditor - dupa introducerea cererii in instanta
Pai ce era sa va calculeze cand nu stiau cum si cat si pana cand veti achita si cand veti termina de platit ?
Daca ati fi platit in ziua cand ati fost somat, ati fi avut de plata suma inscrisa in pv
Explicatii puteti primi de la executor care executa la cererea creditorului sau de la creditor direct.

Alte discuții în legătură

Problema cu banca mariaglava mariaglava Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca puteti in legatura cu o problema pe care am cu banca. In 2008 am facut un credit la banca pe firma de 325000 ron, din ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Informatie in legatura cu somatie executare silita! Ichabod Ichabod In data de 4 oct am primit somatie de plata in legatura cu un credit de nevoi personale. Sunt somat sa platesc suma de 15.000 ron plus 2000 ron executorul! ... (vezi toată discuția)