Buna ziua, Am un dosar de executare cu ipoteca. M-am inteles cu executorul si am platit esalonat , iar acum doresc sa achit restul de plata pentru a inchide dosarul iar executorul mi-a zis ca a luat legatura cu banca si ca in afara de ce scrie in dosarul de executare as mai avea de plata inca foarte multi bani. M-ar interesa sa stiu , daca am achitat tot ce scrie in dosaruil de executare cum ma poate obliga sa platesc in plus o alta suma ? Spun ca suma reprezinta penalizari ceva de genul acesta , suma care insa nu era trecuta in dosar. Multumesc.
S-a stabilit un termen exact in care trebuie sa platesc. Termen de care m-am tinut . Deci daca s-a stabilit un termen nu trebuia sa se stabileasca si ce penalitati am de plata?nDe o saptamana incerc sa dau de executor si ma ocoleste nu imi raspunde la telefon imi respinge .... eu ce sa fac? Cred ca normal este sa platesc ce mi s-a imputat de banca si ce s-a cerut la executare nu alte sume . Contractul de imprumut oricum a devenit scadent in momentul in care a ajuns la executor, deci mi-au stabilit ce suma am de plata , suma pe care am platit-o iar acum vor alti bani ... de ce ?
Problema cu banca
mariaglava
Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca puteti in legatura cu o problema pe care am cu banca. In 2008 am facut un credit la banca pe firma de 325000 ron, din ... (vezi toată discuția)