Muncesc la o firma de 3ani si 5luni cu contract de 8ore iar de 5 luni am aflat ca contractul meu a fost modificat la 4ore(fara ca eu sa stiu sau ....sa semnez ceva!?)
Mai este o problema.....am aflat spre bucuria mea ca sunt insarcinata,sarcina nu este tocmai usoara si necesita spitalizare adica concediu medical,intrebarea mea este:ce pot face in legatura cu acele 4ore trecute fara stirea mea si daca imi afecteaza indemnizatia ptr.cresterea copilului sau concediile medicale.VA ROG SA-MI RASPUNDETI,chiar nu stiu pe cine sa mai intreb,VA MULTUMESC.
Nu trebuie sa dovediti dvs asa ceva, organele de cercetare penala au la indemana mijloacele legale de a stabili daca a fost sau nu contrafacuta semnatura dvs.
Buna ziua,m-am hotarat sa fac un denunt la parchet de fals si uz de fals deoarece c.i.m este semnat de administratorul firmei dar in denunt la rubrica faptuitor pe cine trec pe administrator sau numele firmei?nu as vrea sa fac greseli in denunt,daca mai aveti si alte sfaturi VA ROG!!!MULTUMESC