avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca 4 ore fara sa stiu eu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca 4 ore fara sa stiu eu

Muncesc la o firma de 3ani si 5luni cu contract de 8ore iar de 5 luni am aflat ca contractul meu a fost modificat la 4ore(fara ca eu sa stiu sau ....sa semnez ceva!?)
Mai este o problema.....am aflat spre bucuria mea ca sunt insarcinata,sarcina nu este tocmai usoara si necesita spitalizare adica concediu medical,intrebarea mea este:ce pot face in legatura cu acele 4ore trecute fara stirea mea si daca imi afecteaza indemnizatia ptr.cresterea copilului sau concediile medicale.VA ROG SA-MI RASPUNDETI,chiar nu stiu pe cine sa mai intreb,VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 20 August 2014
Mergeti la sectia de politie in raza careia aveti domiciliul sau la Parchetul de pe langa judecatoria in raza careia domiciliati.
In plangerea pe care o fac(e vorba de c.i.m nesemnat de mine ci de altcineva),cum dovedesc ca nu este semnatura mea?
Nu trebuie sa dovediti dvs asa ceva, organele de cercetare penala au la indemana mijloacele legale de a stabili daca a fost sau nu contrafacuta semnatura dvs.
Buna ziua,m-am hotarat sa fac un denunt la parchet de fals si uz de fals deoarece c.i.m este semnat de administratorul firmei dar in denunt la rubrica faptuitor pe cine trec pe administrator sau numele firmei?nu as vrea sa fac greseli in denunt,daca mai aveti si alte sfaturi VA ROG!!!MULTUMESC
Puteti sa treceti ambele nume in plangerea catre Parchet.

Alte discuții în legătură

In ce conditii poti concedia o femeie insarcinata in luna a v- a? victor22 victor22 Salutare, Intrebarea mea este urmatoarea: In ce conditii poti concedia o femeie insarcinata in luna a V- a? Intreb acest lucru deoarece sora mea a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil bonaparte bonaparte am si eu o intrebare : sunt angajata din 28 mai 2012 cu contract pe perioada determinata (1 an ) , cu posibilitate de prelungire si intentionez ca anul ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu postnatal raluciii raluciii Buna ziua, Am o intrebare importanta pt mine, sunt insarcinata si as dori niste indrumari. Locul meu de munca este unul in continua schimbare, as dori sa sti ... (vezi toată discuția)