Imi poate spune cineva care ar fi cuantumul contributiilor pentru sanatate plus dobanzi si majorari de intarziere pentru un venit realizat din activitati independente astfel:
- pentru 2004 un venit de 4600
- pentru 2005 un venit de 10400
- pentru 2006 un venit de 5000
pai invocati prescriptia ca raspuns la somatie. vorbiti cu un jurist sigur se poate invoca prescriptia la peste 5 ani
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit din chirii
bea_foris
Buna ziua,
am urmatorul caz:
persoana fizica cu dubla cetatenie(romana si ungara), cu domiciliul in Ungaria, inchiriaza din 2003 un imobil aflat in Romania. ... (vezi toată discuția)
Pfa si cass 2010
ASPAZIA
Buna Ziua,
sunt PFA ( pers autorizata ) in curs de a incheia contract cu casa de sanatate , am CIF de la finante si urmeaza sa depun la Casa de sanatate ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.