avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul contributii CASS, dobanzi si majorari de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul contributii CASS, dobanzi si majorari de intarziere

Imi poate spune cineva care ar fi cuantumul contributiilor pentru sanatate plus dobanzi si majorari de intarziere pentru un venit realizat din activitati independente astfel:
- pentru 2004 un venit de 4600
- pentru 2005 un venit de 10400
- pentru 2006 un venit de 5000

multumesc
Cel mai recent răspuns: liviu_cernat , utilizator 01:13, 14 Iunie 2014
pai nu sunt deja prescrise?!
nu sunt prescrise, pentru ca am primit somatie , eu asa stiu
pai invocati prescriptia ca raspuns la somatie. vorbiti cu un jurist sigur se poate invoca prescriptia la peste 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit din chirii bea_foris bea_foris Buna ziua, am urmatorul caz: persoana fizica cu dubla cetatenie(romana si ungara), cu domiciliul in Ungaria, inchiriaza din 2003 un imobil aflat in Romania. ... (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)
Pfa si cass 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, sunt PFA ( pers autorizata ) in curs de a incheia contract cu casa de sanatate , am CIF de la finante si urmeaza sa depun la Casa de sanatate ... (vezi toată discuția)