Pe data de 9 anul curent, m-am trezit la usa cu doi indivizi necunoscuti, care m-au acuzat, cum ca: As fii lucrat ca si contabila, la o firma si am avut imputernicire sa ridic cartiile de munca de la ITM, desi eu sunt casnica nu lucrez, nu am nici-o legatura cu contabilitatea.
Ce ma socat, era ca: Aveau toate datele mele personale, adresa unde domiciliez, mai putin CNP si seria de Carte de Identitate care nu coincid cu realitatea, de unde ar putea cineva sa imi ia datele personale si sa le foloseasca fara stirea mea??? Cei care au reclamat, ca le-am luat eu cartiile de munca, si la socrul unuia dintre ei, nu se poate pensiona din "cauza mea" Le-am sugerat sa mearga la politie, si mi-au raspuns ca se 'incurca lucrurile'
Firma de care mi-au vorbit, defapt e vorba de mai multe firme, este in insolventa, nu li-sau platit salariile, patronul este de negasit, am inteles ca este firma fantoma. Sunt o fire destul de retrasa care are un grup de prieteni mai mic, decat altii, de unde pana unde am ajuns si contabil si am luat si cartiile de munca ale oameniilor.
Cel mai recent răspuns:
Sparda777 , utilizator
02:38, 13 Iunie 2014