avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am apărut in ziar cu numele
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am apărut in ziar cu numele

Buna ziua am o problema am lucrat 5 luni la un ziar local jobul meu consta în facerea de abonamente și distribuirea ziarului zilnic la adresa abonatului cei de la ziar nu mi-au făcut carte de munca deși ei așa au zis că mi-au făcut și eu când am descoperit că nu mi-au făcut am refuzat să mai lucrez pt ei bunnnn.ei mi-au dat chitanțiere sa le fac la oameni abonamente eu am făcut la 350 de persoane am predat bani și chitanțierele ziarului după care nu am vrut sa mai merg sa lucru pt ei ....țin să precizez că eram singurul din oraș care duceam ziarele alt angajat nu mai are că sa le distribuie bunnnn..eu refuzând să mai lucrez fara carte de munca nu am mai mers sa distribui ziarele și oamenii care erau abonați au început să sune la ziar și să zică că nu le-au mai ajuns ziarele deși ei au plătit ...cei de la ziar le-a zis că eu nu le-am predat chitanțele și bani și că i-am înșelat pe oameni ...ei mi-au zis și mie că dacă nu mai vreau sa duc ziarele că îmi va pune pe toată lumea în cap ...datoria lor era să aibă și alta persoana angajata in caz că eu mă îmbolnăveam și nu puteam duce ziarele așa mi se pare corect ...țin să mai precizez că eu când îmi dădeau salarul nu îmi dădeau sa semnez nimic dar și când le predăm chitanțele cu banii la fel nu mă puneau sa semnez ei acuma mai dat în ziar cu numele întreg și adresa completa că eu am furat banii de abonamente la oameni și că lu le-am predat lor chitanțele și banii și că m-au dat în judecată ..Întrebarea mea este că ce pot sa fac in situația asta? Și 2 au voie să îmi scrie in ziar numele complet și adresa completa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 22:59, 26 Martie 2019
Nu stiu cum puteati sa aflati taman dupa cinci ani ca nu aveti carte de munca. Personal, banuiesc ca problemele au mai fost si altele, nu stiu de care, dar nu cred ca au relevanta. Strict punctual: numele, ca nume, il puteau folosi, desi depinde foarte mult de context, adresa, CNP, alte date personale IN NICIUN CAZ. In situatia in care v-a dat in judecata, faceti cerere reconventionala. Daca nu, puteti intenta dvs. o actiune de chemare in judecata pentru incalcarea drepturilor dvs. nepatrimoniale, adica v-au denigrat si v-au folosit datele cu caracter personal. In orice context, sfatul meu este sa discutati cu un avocat. Sunt multe aspecte aici de nuanta si de situatie de fapt.
Adica stiti cum e? Daca eu scriu acum pe Net ca Dragnea e hot sau Iohannis, il denigrez, OK, daca are timp de pierdut si imagine de pierdut, sa ma dea in judecata si sa demonstreze ca nu e, dar daca ma apuc si le dau adresa de acasa sau le public CNP-ul (in situatia in care le-as cunoaste), intram in alta sfera, la dvs. am inteles ca inclusiv adresa v-a fost publicata... Discutati neaparat cu un avocat. N-aveau voie sa faca asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonic Ionita Doinita Ionita Doinita Cum se poate face un abonament telefonic la o adresa pe care nu ai locuit niciodata? De ex. mie imi vine de câteva luni o factura de Telecom pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui abonament fals in mijlocul de transport. sufletdur sufletdur Buna ziua,in data de 6 aprilie mi-a fost furat abonamentul.Dupa ce l-am pierdut mi-am adus aminte ca o fata ma contactase inainte de inceperea lunii daca sunt ... (vezi toată discuția)
Retur produse în vederea gdpr mariustz mariustz Bună ziua, Am comandat online niște piese auto, ideea e ca firma mi.a băgat pe gat niste produse care costau mai mult și deși am sunat odată și am ... (vezi toată discuția)