avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nedepunere bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nedepunere bilant

Buna seara.Impreuna cu o prietena aveam o firma,necazand deacord sa o inchidem acum 4 ani nu am mai depus bilanturile si nici o declaratie. care este situatia acestei firme acum.Multumesc
Cel mai recent răspuns: 69lac , utilizator 13:30, 14 Iunie 2014
Cine sa stie mai bine decat dumneavoastra care este situtia firmei?
Buna ziua,multumesc de raspuns,aveti dreptate,nimeni nu putea sti mai bine ca mine situatia firmei;doar ca timp de 4 ani eu nu am fost in tara si stiam ca prin nedepunerea bilantului la registrul comertului se inchide firma,defapt acest lucrul nu sa intamplat ptr ca sa schimbat legea intre timp.Multumesc inca o data,o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul unei firme fara activitate Melidna12 Melidna12 buna ziua, am o problema cu o firma care este inactiva, defapt nu a avut niciodata activitate de 7 ani de cand este infiintata. Cum se poate declara ... (vezi toată discuția)
Orc cere dizolvarea firmei AGEXPRES AGEXPRES Am constatat ca sunt data in judecata de ORC pentru dizolvarea firmei ! Nu stiu pentru ce ! Puteti sa ma lamuriti? (vezi toată discuția)
Firma inchisa de registrul comertului karaa karaa Imi puteti spune, va rog,care sunt urmatorii pasi de urmat dupa primirea comunicarii de inchidere a firmei de catre Registrul Comertului pentru nedepunerea ... (vezi toată discuția)