avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Partea vatamata mai poate formula plangere in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Partea vatamata mai poate formula plangere in termenul legal in acest caz?

Buna ziua,in urma cu cateva zile a avut loc o altercatie intre mine si o alta persoana pe strada, vina a fost undeva la mijloc, au avut loc niste schimburi de lovituri,mai multe din partea mea, a ajuns politia la fata locului, s-au luat declaratiile, eu am fost amendat, iar cealalta persoana a declarat ca nu depune plangere, sunt constient ca ce s-a inamplat nu a fost ok, si nici nu as vrea sa se mai intample, intrebarea este se poate ca cealalta persoana desi a declarat atunci ca nu depune plangere sa se razgandeasca si sa depuna in termenul de 60 de zile? nu a fost nevoie de ingrijiri medicale... Multumesc
Are 3 luni la dispozitie, cum vi s-a aratat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala leona777 leona777 Buna ziua, as vrea sa stiu daca mai pot formula o plangere penala dupa ce a trecut 1 an de la data savarsirii faptei ? sau este tarziu acum, desi am certificat ... (vezi toată discuția)
Daune morale - vatamare corporala vladaniel vladaniel Buna seara! In urma unei altercatii, care a avut loc in data de 3 ianuarie, cel care m-a atacat si-a pierdut un dinte lovindu-l pentru a ma apara. Pana ... (vezi toată discuția)