avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa solicit CCC oricand pana la varsta de 2 ani a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa solicit CCC oricand pana la varsta de 2 ani a copilului?

daca stau acasa decit 126 de zile si dup aceia merg la servici fara sa imi iau ccc mai pot sa intru in ccc pe perioada de 2 ani ai copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:53, 12 Iunie 2014
Puteti intra in CCC oricand si de cate ori doriti dar numai pana implineste copilul varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa concediu de maternitate si ccc danasrl danasrl Buna ziua! In prezent sunt salariata cu norma intreaga cu un salariu net de 4.500 lei. In acelasi timp am un PFA care presteaza servicii. Pe data de 15 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal Denisa36 Denisa36 Buna ziua.Atat eu cat si sotul meu putem intra in concediu de crestere copil,amandoi fiind salariati.Eu as dori sa intru in concediu prenatal pe data de 1iulie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere pentru tata? crissbog11 crissbog11 Buna ziua, Sotia mea a nascut pe 30 martie 2014, sotia poate beneficia de ccc copil dar as vrea sa intru eu, ceea ce ma intereseaza pe mine este daca vreau ... (vezi toată discuția)