avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită 8136/215/2011 executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

8136/215/2011 executare silita

Buna ziua,
Mi-am pierdut serviciul si am ramas restant cu 2 credite la 2 banci in 2010. M-am descoperit intamplator pe google cu dosarul 8136/215/2011 la Judecatoria Craiova, pentru executare silita; intra in vigoare la 21.03.2011. Mentionez ca nu am nimic pe numele meu. Vreau sa stiu daca mai este in vigoare acest dosar si daca am sa scap de executarea silita vreodata si in ce termeni?
Va multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2014
Armando28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Armando28 , utilizator 18:59, 12 Iunie 2014
E perimata, puteti cere desfiintarea ei sau asteptati sa mai faca un pas si faceti contesttaie la executare daca va treziti cu contul blocat sau cu alte acte de executare.
Dosarul de care intrebati este o cerere de incuvintare executare silita din partea unui executor IONILETE RAOL FLORIN pentru o datorie ce o aveti la BRD.
Deoarece la data de 21.03.2011 s-a incuviintat executarea, ar fi trebuit ca pana in prezent executorul deja sa va execute, dar probabil ca nu a gasit bunuri mobile sau imobile cu care sa figurati la primarie si nu a avut cu ce sa va execute.
Oricum, dupa 3 ani datoria se prescrie, daca creditorul BRD nu insista in executare, iar daca pana acum nu ati mai primit nici un semn de la executor sau de la banca, au renuntat la executare.Pe portalul Judecatoriei Craiova nu mai figurati cu alt dosar de executare, am verificat personal.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot verifica prescrierea unei creante ? MateescuOlivian MateescuOlivian Va supun atentiei urmatorul caz: In 2006 am accesat un credit imobiliar pe care l-am platit pana in 2011. Apoi creditul a fost declarat [b]scadent ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Executare silita danairi danairi am 2 executari silite : 1.incuvintata de judecatorie la solicitarea expresa a bancii in ianuarie 2014 unui executor .am semnat o esalonare si am platit toata ... (vezi toată discuția)