avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum dizolv un SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum dizolv un SRL?

Buna ziua,
Ma intereseaza pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a dizolva de comun acord cu celalalt administrator-actionar o firma ce nu a functionat niciodata.
Unde merg, cu ce documente, cat ma costa si cat dureaza aceste proceduri.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 00:44, 9 Mai 2009
Mergeti la Registrul Comertului din judetul dvs, costurile, dupa cunostintele mele se ridica undeva la 8 milioane, insa nu este sigur. Ca documente, va trebui in primul rand o hotarare a asociatilor in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune interna si lichidare srl MirelaX MirelaX Detin 95% dintr-un SRL si sunt si administrator. Firma este suspendata si nu a avut niciodata activitate (tranzactii) nici cand nu era suspendata. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pretul serviciilor Herra_ Herra_ Stie cineva, va rog, cat costa etapa I (lichidare fara lichidator- dizolvare S.R.L.) AGA si celelalte doc.le fac eu. Nu vreau la leu...vreau sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Demisie din functia de administrator s.r.l si anulare contract comodat liv.savu liv.savu Buna seara . Sunt administrator si actionar intr-un S.R.L unde sunt asociat cu inca cineva , deci suntem 2 asociati . As dori sa-mi spuneti daca exista ... (vezi toată discuția)