avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate procura din Liban.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate procura din Liban.

Buna ziua,

Stie cineva care este termenul de valabilitate al unei procuri date in Liban? Procura respectiva va fi folosita la o tranzactie imobiliara. Am incercat sa iau legatura cu notarul din Beirut insa nu s-a putut.

Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: alexmax84 , utilizator 13:32, 13 Iunie 2014
3 ani
Vedeti dispozitiile ART. 2015 NCC:
Daca partile nu au prevazut un termen, contractul de mandat inceteaza in 3a ani de la incheierea lui.
Buna ziua,

Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Din pacate procura a fost data in 2000 deci se aplica VCC. Problema este ca nu pot lua legatura cu notarul de acolo pentru a-i trimite o notificare referitoare la revocarea sau nu a procurii.

O zi frumoasa!
Alexandru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de valabilitate pentru o procurã robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Conform art 2015 NCC, contractul de mandat încetează în 3 ani de la încheierea lui, dacă părţile nu au prevăzut un termen. Se aplică acest ... (vezi toată discuția)
Incetare contract contabil Mihai223 Mihai223 Buna ziua, Cum pot inceta colaborarea cu contabilul meu si sa semnez un contract cu un altul? As vrea ca primul sa nu mai poata depune declaratii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu procura notariala la banca madanic32 madanic32 Am facut o procura notariala tatalui meu in 2009 pentru a ne reprezenta la banca in vederea contractarii unui credit pentru cumpararea unui apartament, noi ... (vezi toată discuția)