avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POT vinde un apartament cumparat la licitatie?
Discuție deschisă în Executare silită

POT vinde un apartament cumparat la licitatie?

Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la urmat. intrebari
1. Pot sa vând un apartament pe care l-am cumpărat anul trecut la licitație publica, dar pt. care exista o contestatie la executare, pe rol? (ap. este intabulat in cartea funciara, s-a facut punerea in posesie la sf. anului trecut)
2. Daca s-ar obtine intoarcerea executarii (sa presupun), viitorul cumparator ar putea avea probleme? Daca da, ce s-ar putea intampla?
Mentionez ca executarea s-a facut dupa vechiul cod civil.
Cel mai recent răspuns: anisoara65 , utilizator 10:50, 20 Iunie 2014
Daca bunul imobil face obiectul unei contestatii pe rolul instantei de judecata,pentru a preintampina eventuale situatii neplacute,este de preferat sa asteptati hotararea definitiva a instantei
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Evident ca asa e cel mai bine, dar eu trebuie sa plec in strainatate si as vrea sa vand apart. unei rude. De aceea intrebam care sunt riscurile la care as supune pe cel care cumpara apartamentul de la mine. daca puteti, v-as ruga sa-mi raspundeti. Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare; contestatie de executare pe rol- pot sa vand ? mario2014 mario2014 Buna seara.. v-as ruga sa ma lamuriti intr-o situatie. Am cumparat la licitatie un apartament. Acum as vrea sa il vand unor cunostinte (eu trebuie sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament la licitatie-contestatie costy76 costy76 Buna ziua. Am urmatoarea intebare, am achizitionat de curand un apartament aflat la executare, mi s a eliberat actul de adjudecare, si am inceput demersurile ... (vezi toată discuția)
Evacuari pe timp de iarna yamada yamada Supun dezbaterii urmatoarea speta: daca nu se fac evacuari in perioada 1 decembrie - 1 martie, in aceasta perioada adjudecatorul licitatiei prin care a ... (vezi toată discuția)