avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legea 85/1992. Plata pretului in rate.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legea 85/1992. Plata pretului in rate.

Atunci cand legea speciala prevede incheierea unui contract de vanzare-cumparare in anumite conditii restrictive, printre care si posibilitatea ca plata pretului sa se faca integral ori cu plata in rate, posibilitatea alegerii felului platii si eventual a numarului de rate, este atributul cumparatorului sau al vanzatorului - mai exact in cazul prevazut de art.7 din Legea 85/1992?
Cel mai recent răspuns: nicusorilinca , utilizator 16:28, 13 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 1992, mama mea, chiriasa fiind, a cumparat de la icral ... Nicole2021 Nicole2021 In anul 1992, mama mea, chiriasa fiind, a cumparat de la ICRAL apartamentul in care locuiam toata familia. Am aflat ca dupa 1 luna, mama a vandut apartamentul ... (vezi toată discuția)
Ordin 3055/2009 apopei elena apopei elena La art.187(2) din ordinul 3055/2009 se prevede: in cadrul conturilor de furnizori si clienti, se grupeaza distinct datoriile si creantele rezultate din ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare prin agentie geo125879 geo125879 Buna ziua, Sper sa aveti rabdare sa cititi pana la capat...B-) Am incheiat un precontract de vanzare-cumparare (ca si cumparator) la o agentie ... (vezi toată discuția)