Buna ziua!Am cumparat o masina din Franta in 2013 si am adus-o in tara tot in 2013,am fost sa ii scot placute provizorii si mi s-a retinut cartea masinii precum ca e falsa,dar masina nu e furata.Contractul de vanzare-cumparare a fost pierdut,dar exista asigurarea provizorie.Acum in 2014 pe data de 13,am fost chemat la politie pentru clarificarea situatiei.Eu nu stiam faptul ca e falsa cartea masinii.Am dat declaratie cand mi s-a retinut cartea.Acum rugamintea mea este sa imi spuneti ce mi se poate intampla.
Cum adica ai pierdut contractul de vanzare cumparare? Ce spui tu miroase a escrocherie de la o posta . Acest contract de vanzare cumparare se poate re emite in duplicat la notarul de unde ati facut tranzactia. Fara el nu te vad prea bine.
Salut cam aceeași problema o am și eu. Decât ca mie mi sa reținut cartea pa RAR precum ca ar fii falsa . Eu nu am nici o vina nu am știut am dat declarați etc etc a venit și propietarul și mai departe nu mi a mai spus nimeni nimic . Ce se poate întâmpla ? Se mai poate înscrie ?
Pierdut contract v-c
IoanGRG
problema sta cam asa: mi-am cumparat un motor din Italia, adus in Romania si inmatriculat provizoriu (numere rosii). in aceasta luna am facut actele necesare ... (vezi toată discuția)