avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina cu carte falsa (Franta)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina cu carte falsa (Franta)

Buna ziua!Am cumparat o masina din Franta in 2013 si am adus-o in tara tot in 2013,am fost sa ii scot placute provizorii si mi s-a retinut cartea masinii precum ca e falsa,dar masina nu e furata.Contractul de vanzare-cumparare a fost pierdut,dar exista asigurarea provizorie.Acum in 2014 pe data de 13,am fost chemat la politie pentru clarificarea situatiei.Eu nu stiam faptul ca e falsa cartea masinii.Am dat declaratie cand mi s-a retinut cartea.Acum rugamintea mea este sa imi spuneti ce mi se poate intampla.
Cel mai recent răspuns: GeorgeLGF , utilizator 17:54, 20 Februarie 2018
Cum adica ai pierdut contractul de vanzare cumparare? Ce spui tu miroase a escrocherie de la o posta . Acest contract de vanzare cumparare se poate re emite in duplicat la notarul de unde ati facut tranzactia. Fara el nu te vad prea bine.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2014
im0rtel, utilizator
Salut cam aceeași problema o am și eu. Decât ca mie mi sa reținut cartea pa RAR precum ca ar fii falsa . Eu nu am nici o vina nu am știut am dat declarați etc etc a venit și propietarul și mai departe nu mi a mai spus nimeni nimic . Ce se poate întâmpla ? Se mai poate înscrie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare auto fara carte de la proprietar catalinknw catalinknw Buna seara, doresc sa achizitionez un autoturism dar proprietarul a pierdut cartea , se poate face cv la notar precum ca eu cumpar masina fara carte si sa scot ... (vezi toată discuția)
Pierdut contract v-c IoanGRG IoanGRG problema sta cam asa: mi-am cumparat un motor din Italia, adus in Romania si inmatriculat provizoriu (numere rosii). in aceasta luna am facut actele necesare ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu vrea sa imi dea cartea de identitate a masinii - trecuta la fisc pe numele meu Lucian_bz Lucian_bz Buna ... dimineata tuturor. Intampin o problema la care nu am gasit raspuns de circa 5 ore de cand caut. Se dau urmatoarele date: - cumpar auto cu ... (vezi toată discuția)