avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare auto fara carte de la proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare auto fara carte de la proprietar

Buna seara, doresc sa achizitionez un autoturism dar proprietarul a pierdut cartea , se poate face cv la notar precum ca eu cumpar masina fara carte si sa scot eu duplicat ?
Cel mai recent răspuns: catalinknw , utilizator 10:38, 8 Mai 2018
Nu puteti incheia formalitati legale de tranzactionare drept de proprietate asupra bun mobil in lipsa CIV
Numai proprietarul din CIV poate solicita la RAR eliberare CIV nou
Nici daca imi face imputernicire la notariat in vederea obtinerii duplicat de la RAR ?
Dispozitia in vigoare prevede fara exceptie ca documentele auto retinute de catre autoritatile in drept pot fi solicitate numai de catre titularul dreptului de proprietate asupra auto
Pai este vorba despre cartea masinii care este pierduta ,deci nu este retinuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietar in urma unui contract de vanzare cumparare auto valnord valnord Buna tuturor, am cumparat acum doi ani un autoturism radiat la cerere si am contract de vanzare cumparare cu fostul propietar. Din nefericie, nu am cartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune autoturism fara carte de identitate user43 user43 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in reglementarea urmatoarei situatii: Dupa decesul sotului meu, am dorit sa fac succesiune pentru un autoturism personal. ... (vezi toată discuția)