in urma cu putin timp am aflat ca fiind chirias la stat nu trebuie sa platesc nici un o reparatie , exterioara , tevi acoperis, reabilitare, dar de ani de zile mi se colecteaza taxa de reparatii , probabil din necunosterea legii sau reavointa
pot cere returnarea acelui fond avind in vedere ca nu trebuia colectat? tot ce s a reparat in bloc s a facut fara chitanta, fara licitatie si deci legal nu s a facut nimic si nici banii nu s au chletuit, platind separat din banii colectati peste fondul de reparatii
daca am acest drept care e procedura
multumesc anticipat
Stiti cumva legea care permite asa ceva?
Adica eu sunt chirias, la stat sau la particular, si platesc chirie pentru a putea locui intr-o locuinta in buna stare. Nu e treaba mea, in calitate de chirias, sa platesc repartia acoperisului ci doar intretinerea lunara.
Pe vremea comunistilor nu era asa si nu cred ca a schimbat cineva legea.
E adevarat ca statul nu vrea sa plateasca, dar asta nu inseamna ca are si dreptate. E doar un alt abuz asupra cetateanului.
Si fiindca am pomenit de trecut precizez ca si atunci obtineai greu ceva de la stat, dar puteai totusi sa obtii.
statul face contractul de el isi putea sterge simplu indatoririle de pe acel contract...nimeni nu l obliga sa scrie...
multumesc oricum de toate opiniile