avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Returnare fond de reparatii ilegal strans
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Returnare fond de reparatii ilegal strans

in urma cu putin timp am aflat ca fiind chirias la stat nu trebuie sa platesc nici un o reparatie , exterioara , tevi acoperis, reabilitare, dar de ani de zile mi se colecteaza taxa de reparatii , probabil din necunosterea legii sau reavointa
pot cere returnarea acelui fond avind in vedere ca nu trebuia colectat? tot ce s a reparat in bloc s a facut fara chitanta, fara licitatie si deci legal nu s a facut nimic si nici banii nu s au chletuit, platind separat din banii colectati peste fondul de reparatii
daca am acest drept care e procedura
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vivi23ro , utilizator 10:05, 16 Iunie 2014
@elga50

Stiti cumva legea care permite asa ceva?
Adica eu sunt chirias, la stat sau la particular, si platesc chirie pentru a putea locui intr-o locuinta in buna stare. Nu e treaba mea, in calitate de chirias, sa platesc repartia acoperisului ci doar intretinerea lunara.
Pe vremea comunistilor nu era asa si nu cred ca a schimbat cineva legea.

E adevarat ca statul nu vrea sa plateasca, dar asta nu inseamna ca are si dreptate. E doar un alt abuz asupra cetateanului.
Si fiindca am pomenit de trecut precizez ca si atunci obtineai greu ceva de la stat, dar puteai totusi sa obtii.
Ultima modificare: Duminică, 15 Iunie 2014
Carturarul, utilizator
statul face contractul de el isi putea sterge simplu indatoririle de pe acel contract...nimeni nu l obliga sa scrie...
multumesc oricum de toate opiniile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol predare/primire bani, documente si materiale intre 2 asociatii de proprietari iapost iapost Buna ziua, Deschid acest subiect in atentia celor care au mai participat la predarea/primirea patrimoniului intre 2 asociatii si care vor avea amabilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI Buna ziua, vreau sa stiu daca exista o lege prin care locatarii unui bloc sa fie constransi pt a participa la reparatiile scarii. In cazul nostru, este ... (vezi toată discuția)
Cum ma poate obliga vecinul de la et.4 sa-i platesc acoperisul? amiali amiali Buna ziua, Va deranjez deoarece am o nedumirire: locuiesc la parterul unui bloc de proprietari si vecinul de la et.4 de pe tronson cu mine si-a reparat ... (vezi toată discuția)