avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Filmare pe domeniu public
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Filmare pe domeniu public

Buna ziua, am o intrebare la dumneavoastra. Mai este permisa filmarea organelor de politie in timp ca sunt oprit? adica in trafic pe domeniu public? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 01:34, 16 Iunie 2014
DA, cred ca daca doriti puteti filma, nu vad de ce s-ar interzice acest lucru mai ales pe domeniul public. Pe domeniul privat ar fi discutabila interzicerea. Faptul ca ati fost orit poate fi justificat de cadrul legislativ in vigoare, fiind obligat sa va supuneti respectand legea.

Insa, daca oprirea s-a facut abuziv, in alte scopuri, atunci va puteti adresa oganelor competente pentru solutionarea incidentului, daca doriti initierea actiunilor in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legile din romania sub care functioneaza site-urile pentru adulti cristianito cristianito Buna ziua, Doresc sa creez un site cu un continut explicit pentru adulti. 1.)Se poate sa-mi spuneti sub ce legi poate functiona un astfel de site in ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politie vasilica_fara_frica_de_nimica vasilica_fara_frica_de_nimica Buna ziua, Poate fi considerat un abuz in serviciu dezinformarea cu buna stiinta, continuat, in repetate randuri, de catre agenti ai politiei ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala auricius auricius Am circulat si am parcat pe un drum asfaltat care este accesul catre un stadion din localitatea Videle,drum care limiteaza parcul public din localitate. Am ... (vezi toată discuția)