Poate fi considerat un abuz in serviciu dezinformarea cu buna stiinta, continuat, in repetate randuri, de catre agenti ai politiei comunitare?
Deasemeni poate fi considerat abuz in serviciu amenintarile acelorasi agenti cu "chem Politia, pleaca de aici!", "Nu ai voie sa parchezi aici!" "Nu ai voie sa stai aici!" "Nu ai voie sa filmezi, nici sa fotografiezi!" desi de FIECARE data i-am rugat fara succes sa imi spuna textul de lege care imi interzice sa stau, sa filmez sau sa parchez pe domeniu public?!
Mentionez ca dezinformarile in cauza, le-am luat de bune, venind din partea unei institutii nu-mi inchipuiam ca sunt miciuni, si m-au prejudiciat cu cateva mii de euro.
Unde as putea reclama aceste abuzuri? La Primarie? Mentionez ca Primaria e in cardasie cu institutia in cauza.#-o#-o#-o
Politia comunitara este in subordinea primarului.
Pe de alta parte,cred ca ar trebui sa dati mai multe detalii pentru a beneficia de raspunsuri la obiect,care sa va foloseasca in mod efectiv.
Faptul ca ameninta ca anunta politia nu reprezinta nicio infractiune.
Daca exista indicatoare cu interdictie de oprire sau de stationare nu sunt probleme
Interzicerea fotografiatului nu intra in atributiile lor daca nu sunt indicatoare de interzicere.
Formulati plangere la primarul respectiv,dar politistii nu vor pati nimic,fiind in subordinea lui solicitati copie de pe fisa de obiectiv pe care o au sau copie de pe carnetul postului.
NU, faptulca anunta Politia nu e o infractiune, sunt intimidari repetate. Nu exista semne de parcare interzisa nici de stationare interzisa nici de fotografiere interzisa, exista numai in capul lor "va spun eu ca asa este, aici nu aveti voie sa stati e institutie publica!"
Neavand interdictii de niciun fel,luati-va martori si faceti ce aveti de facut(pentru ca un interes din partea dvs.este evident ca exista).
Avand martori ,puteti sa depuneti plangere impotriva celor despre care afirmati ca va intimideaza.
Cum facem ?
sexu
intrarea in gradinita cum poate fi semnalizata ?,pt ca acolo se parcheaza masini ,iar ca sa evitam cum putem face ?exista un semn rutier ? este un drum de ... (vezi toată discuția)