Poate fi considerat un abuz in serviciu dezinformarea cu buna stiinta, continuat, in repetate randuri, de catre agenti ai politiei comunitare?
Deasemeni poate fi considerat abuz in serviciu amenintarile acelorasi agenti cu "chem Politia, pleaca de aici!", "Nu ai voie sa parchezi aici!" "Nu ai voie sa stai aici!" "Nu ai voie sa filmezi, nici sa fotografiezi!" desi de FIECARE data i-am rugat fara succes sa imi spuna textul de lege care imi interzice sa stau, sa filmez sau sa parchez pe domeniu public?!
Mentionez ca dezinformarile in cauza, le-am luat de bune, venind din partea unei institutii nu-mi inchipuiam ca sunt miciuni, si m-au prejudiciat cu cateva mii de euro.
Unde as putea reclama aceste abuzuri? La Primarie? Mentionez ca Primaria e in cardasie cu institutia in cauza.#-o#-o#-o
Sa imi vad copilul, in pofida impotrivirii "politailor", si sa pot demonstra in instanta ca depun toate eforturile ca sa ma determine sa nu mai incerc sa-mi vad copilul.
Care sunt actiunile intreprinse de Politia Comnunitara pentru a va impiedica sa vizitati minorul ?
Eu cred ca dati niste dimensiuni ireale unei situatii,pe care si-asa nu ne-ati explicat-o.
La inceput faceati vorbire despre daptul ca va impidica sa opriti si sa fotografiati si apoi ati ajuns la minor
Cum facem ?
sexu
intrarea in gradinita cum poate fi semnalizata ?,pt ca acolo se parcheaza masini ,iar ca sa evitam cum putem face ?exista un semn rutier ? este un drum de ... (vezi toată discuția)