Buna ziua!
Doresc sa particip la examinarea privind atestarea ca administrator de imobil in orasul Iasi.
Mentionez faptul ca sunt economist, am absolvit studii de licenta si master in Management, cunosc legislatia in domeniul asociatiilor de proprietari si am competente in acest sens.
Intrebarea este : ma pot inscrie la examen fara a urma un curs specific ?
Asta depinde doar de Regulamentul pentru organizarea şi desfăşurarea examenului de atestare a persoanelor fizice în vederea îndeplinirii funcţiei de administrator de imobil, adoptat la dvs. in localitate. Deci daca membrii organului deliberativ au considerat ca respectivul curs poate fi inlocuit cu nu-stiu-ce facultati si masterate, atunci da puteti participa si fara cursul de pregatire, daca nu, nu! Cercetati cu atentie HCL-urile edictate in acest sens. :yes:
Ce master sa aleg?
jason
Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :)
In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)
Conditii
shakyra
Daca nu am absolvit facultatea de drept ma pot inscrie in magistratura? Ce master as putea sa urmez daca am absolvit relatii internationale? (vezi toată discuția)
Inspector ssm
sisica
Buna ziua !
Am absolvit un liceu teoretic, am terminat facultateade Stiinte Economice (momentan sunt economist) si acum m-am inscris la un master la ... (vezi toată discuția)