avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comun Popesti-Leordeni
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comun Popesti-Leordeni

Am cumparat de la persoana fizica, o garsoniera. In contract avem spatiul comun in cota indiviza, mai exact 2 parcele de teren. Stau la parter. Vecinii vor sa ingradeasca parcelele, ceea ce imi afecteaza zidul dinspre parcela. Eu nu sunt de acord cu ceea ce doresc altii. Nu exista asociatie de proprietari. Fie care face ce vrea. Unde pot fi reclamati pentru constructii neautorizate ? Cum se poate delimita un teren in cota indiviza pentru ca doresc sa imi pastrez putin teren care este in dreptul meu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:09, 15 Iunie 2014
Sesizati oficial serviciul de urbanism din primarie
Cota indiviza este o valoare calculata functie de suprafata proprietatii dv,dar este o suprafata neidentificabila,nimeni nu va poate preciza efectiv suprafata precizata in documentul dv de achizitie imobil ,astfel incat nici proprietarul nu poate ridica pretentia ingradirii si utilizarii exclusive a respectivei suprafete
Ultima modificare: Duminică, 15 Iunie 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa apartament bloc- dreptul de folosinta ContSters205298 ContSters205298 Sunt proprietar de apartament (bloc construit in anul 1986), locuiesc la parter si nu pot folosi boxa de sub apartamentul meu, fiind ocupata de alt locatar, ... (vezi toată discuția)
Amplasare gard teren in cota indiviza razvan8113 razvan8113 Locuiesc intr-un cartier construit de o persoana fizica autorizata. Nu este zona rezidentiala. In preajma locuintei mele sunt 2 parcele care sunt in cota ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza - bloc nou de locuinte Neguee Neguee Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza. De ceva timp s-a terminat constructia unui bloc de locuinte care ... (vezi toată discuția)