la un proiect posdru contractul de finantare a fost reziliat inainte de termen. in ce temei inceteaza CIM-urile incheiate pe perioada determinata( pe perioada de derulare a contactului de finantare)?
De acord dar, art. spune ca pentru salariatii "care nu mai desfasoara activitate". In cazul de fata salariatii sunt in activitate prin CIM-ul de baza pe perioada nedeterminata.
personalul respectiv are doua CIM-URI la acelasi angajator: unul pe perioada nedeterminata si unul pe perioada determinata , pe perioada proiectului. CIM -ul pe perioada determinata se suspenda pe art.52.1c, , iar cel pe perioada nedeterminata ramane valabil si personalul presteaza activitate pe acesta pe perioada de suspendare a CIM-ul pe perioada determinata, pana se rezolva contestatia.
Legea spune ca in conditiile suspendarii 52.1.c daca personalul nu presteaza activitate se plateste indemnizatia si personalul sta la dispozitia angajatorului. In cazul nostru personalul presteaza munca in baza unui alt cim care se deruleaza.
Revisal
danajuga64
Buna Ziua,
am infiintat o firma, am angajat personal cu contract de munca din data de 01.11.2013, dar deoarece nu am obtinut inca autorizatia de functionare, ... (vezi toată discuția)