buna ziua
as vrea sa ma lamuriti cu privirea la dreptul de a vb orice si oricum in propria casa fata de dreptul altora de a intreveni din exterior la discutie, mai concret
mi s a adus la cunostiinta ca 2 rude discutau mai aprins in aparatament despre o situatie intimplata in acel bloc ,la care una din cele 2 pers s a inervat si a facut o institutie /pers juridica de c*** fara a pomeni nici un nume de persoana
in 5 minute o doamna f simtitoare a ajuns la usa celor 2 f indignata ca zice ea, s a simtit vizata
CARE ESTE dreptul celor 2 doamne care erau in casa si care este cel al tertei persoane care a intervenit
Mie mi se pare incredibilce tupeu a avut aceasta doamna sa intervina,va rog sa ma corectati dar eu cred ca in intimitatea casei mele pot sa vb despre ce , despre cine si cum consider eu, nu ca personal as face o dar vb de drept
daca exista vreo lege referitoare va rog sa mi o dati . cu multumiri anticipate
Fiți optimist ( a) , oricât de orgolioasă și simțitoare ar fi doamna, nu va putea obține ceva :)
Cum am spus deja, ar fi fost nevoie de o calomniere în public și de dovezi, pentru o eventuală acțiune civilă
nu e vb de acuza de calomnie pur si simplu as fi vrut sa stiu care sint drepturile unui cetatean in propria casa.. si cind m am referit ca nu o sa ramina asa ma refeream ca banui ca doamna o sa se mai infinteze la usa daca mai aude ceva...Nu stiu ce se poate face in acest caz.. hartuire? Nu e cazul nici de birfa nici de altceva dar si daca ar fi... dupa lege cred ca in intimitatea casei poti vb orice si oricum...
Vecina galagioasa
cortab
Buna ziua,
M-am mutat de cateva luni intr-o garsoniera si tot de atunci am probleme cu vecina de care locuieste sub mine. Este o batrana care nu aude si din ... (vezi toată discuția)