avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA la decesul titularului
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA la decesul titularului

buna ziua,
Sotul meu a decedat in 27,05,2014,era PFA,as dori sa desfiintez,radiez,societatea.
Am citit in forum ce acte sunt necesare,dar nu am intalnit un caz similar ca al meu.
Va rog lamuriti-ma dv.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:41, 16 Iunie 2014
Mergeti la registrul comertului cu actele de la infiintare in original si certificatul de deces.
ARTICOLUL 21 din oug 44 din 2008:
(1) PFA isi inceteaza activitatea si este radiata din registrul comertului in urmatoarele cazuri:
a) prin deces;
.....
(2) Cererea de radiere, insotita de copia certificata pentru conformitate cu originalul a actelor doveditoare, dupa caz, se depune la oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul unde isi are sediul profesional, de catre orice persoana interesata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa eugenia2008 eugenia2008 Buna ziua,parintii mei au o societate,PFA pe numele tatalui meu care tocmai a decedat.Cum se procedeaza la trecerea pe numele unui alt membru al familiei?Ce ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna seara! Va rog frumos, am si eu o intrebare: Am un pfa de traduceri infiintat din august si as dori sa-l inchid, dar dupa aceea sa pot activa ca ... (vezi toată discuția)