avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie rutiera

buna ziua
ma aflam la volanul autoturismului meu in mers ,iar din sens opus venea un echipaj de politie dotat cu aparat radar care mi-a facut semn sa opresc moment in care eu m-am facut ca nu-l vad si am continuat drumul.
sunt constient de faptul ca nu am procedat corect,dar va rog sa-mi spuneti ce se va intampla ?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:34, 16 Iunie 2014
Buna ziua,
Veti primi amenda acasa.
cu respect
nu se considera fapta penala
nu?
Nu este vorba de o fapta penala, este tot o contraventie, dar este putin probabil sa fiti sanctionat pentru aceasta fapta.
Daca agentul de politie nu a procedat regulamentar nu aveti de ce sa va temeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda radar gabriel_p gabriel_p In data de 15.10.2011 ma deplasam pe drumul national ….... dinspre loc …....., jud...... spre loc …...., jud …. la volanul ... (vezi toată discuția)
Modalitate oprire autovehicule in trafic lucian999 lucian999 Buna ziua, Cum nu am gasit aproape nicaieri procedura de orire a autovehiculelor in mers de catre politia rutiera vreau sa va intreb daca acestia au voie ... (vezi toată discuția)
Fuga de politie savumihai savumihai in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar. Politistul a iesit ... (vezi toată discuția)