avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare adeverinta Scoala Profesionala de ucenici cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare adeverinta Scoala Profesionala de ucenici cu contract

Buna ziua.Fratele meu a absolvit Sc. Prof. de ucenici cu contract pe o perioada de trei ani.Cui trebuie sa se adreseze pentru eliberarea unei adeverinte din care sa rezulte salariul si sporurile obtinute in acea perioada,daca exista un model tip de cerere sau o alta modalitate pentru a obtine aceasta adeverinta.Rog un raspuns.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters220737 , utilizator 18:53, 16 Iunie 2014
De la fostul angajator se va elibera acea adeverinta. Despre ce perioada este vorba?
Imi cer scuze pentru intarziere cu precizari,am avut probleme cu logarea pe sit.Dorind sa schimb parola.Perioada de scolarizare a fost de la sept.1970-iun.1973,anul doi cu program de lucru de 6 ore iar anul trei cu program de lucru de 8 ore,primind un salar lunar.Aceasta perioada nu este operata in cartea de munca.Multumesc.
Daca mai exista acel angajator, atunci la acesta va trebui sa se adreseze.
Daca nu ,la Directia Judeteana a Arhivelor Nationale in raza caruia isi avea sediul social acel angajator.
Da,angajatorul mai exista.Multumesc pentru raspunsuri.Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de vechime si stagiu suprapuse (sc.prof si c.m.) Revil Revil Avand in vedere Decizia nr.18/2015 a I.C.C.J., cum se va calcula vechimea si stagiul in favoarea anului III sc. prof., ori a primului an de angajare mentionat ... (vezi toată discuția)
Perioada de ucenicie este vechime pentru pensie? Marius0123 Marius0123 Buna ziua, Tatal meu a urmat cursurile unei scoli profesioane intre anii 1967-1970. Asta inseamna un contract de ucenicie, in care erai angajat 8h/zi si ... (vezi toată discuția)
De une descarc cererea pentru adaugarea orelor sulimentare necesare ... freeanifer freeanifer De une descarc cererea pentru adaugarea orelor sulimentare necesare recalcularii pensiei potrivit noii legi Multumesc (vezi toată discuția)