avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal! Telefon ridicat!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal! Telefon ridicat!

Sunt acuzat de trafic de droguri,dar nu am facut asa ceva nicioadata,doar am consumat! la DIICOT mi a fost ridicat telefonul, ce sanse am sa mi l recapat ? e cumparat din bani parintilor,nu e cumparat pe bani ilegali! ar putea fi confiscat??Multumesc!
Cel mai recent răspuns: spawn29 , utilizator 18:22, 26 Iunie 2014
Nu se poate da alt aparat.
Daca constiuie proba...
Se poate si sa nu il mai primiti niciodata.
Trebui aflat de la procuror si daca mergeti sigur se va enerva...
Acest telefon, cred ca este problema cea mai mica care o aveti acum.
Da, este adevarat...:D
patrascu razvan a scris:

Acest telefon, cred ca este problema cea mai mica care o aveti acum.

Depinde ce date contine acel telefon... dupa intrebarea adresata, eu cred ca telefonul ar putea fi "marea problema".
Nu e marea problema! am vreo 800 de poze cu mine si prieteni de ai mei,nu e nimic legat de cannabis sau ceva de genul! vreau sa va intreb cum e posibil ca dintr un oras de vreo 20000 de locuitori, ce li s a parut asa periculos la mine de m au ridicat de acasa,probabil m au filat de cateva luni de zile,dar in afara de a ma duce sa cumpar de la un tip care e in arest acum nu am facut nimic iesit din comun! si asta de 3 ori cel mult pe luna timp de vreo 8 9 luni ! cum pot sa ma acuze de trafic de droguri? si pe alti care poate s au intalnit de mai multe ori cu tipul respectiv is bine,nu au nicio problema!

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri! spawn29 spawn29 As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri teodora1984 teodora1984 buna seara.joi dimineata cumnatii mei au fost ridicati de catre mascati de la domiciliu,dupa o urmarire de aprox 1 an de zile si dupa ce un alt tanar retinut ... (vezi toată discuția)
Droguri pentru consum propriu ContSters262229 ContSters262229 fartele meu a fost retinut pentru ca i sau gasit droguri in casa(hasis)era pentru consum propriu o sa fie condamnat sau poate scapa cu suspendare?nu are ... (vezi toată discuția)