avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire venit in strainatate
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire venit in strainatate

Buna ziua,

1) Mai intereseaza daca se pot face propriri(executare silita) pe un venit incasat pe un cont deschis in Franta?
2) Daca da, la calcularea sumei maxime care se poate proprii se ia in calcul salariu minim pe economie din Romania sau din Franta?
3) In cazul in care venitul este o bursa sociala acordata de statul Francez se poate face proprire pe ea?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anonimous1234 , utilizator 23:16, 29 Septembrie 2014
Dvs aveti venit in Franta si sunteti executat silit in Romania ?
Ce autoritate/persoana a infiintat poprirea ?
Da, am venit in Franta si sunt executata in Romania de ANAF.
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
anonimous1234, utilizator
pe bursa nu vi se poate infiinta poprire si f putin probabil sa fiti urmarit pe conturile deschise in alta tara.
Am inteles ca pentru executarea silita in strainatate este nevoie de o somatie europeana de plata. Intrebarea este cum poate afla ANAF-ul statul in care esti domiciliat pentru a pune in aplicare somatia de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar executare luanna-mish4 luanna-mish4 Buna seara, Bunicii mele i s-a facut dosar de executare silita in urma nerespectarii contractului de credit. Suma pe care trebuie sa o plateasca ajunge ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica mariavictor mariavictor Buna ziua, Am o executare silita pe persoana fizica, pentru care am primit adresa de poprire la una din societatile unde am lucrat pana la data ... (vezi toată discuția)
Proprire ana_24 ana_24 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine, am primit o instiintare de la Biroul Executorului Judecatoresc precum executarea silita prin infintarea unei ... (vezi toată discuția)